sobota, 2 listopada 2013

Sałatka marchewkowo - czosnkowa



Doskonała sałatka do wędlin i mięs

Składniki:

  • 1 kg marchewek 
  • główka czosnku 
  • 4 łyżki majonezu 
  • sól i pieprz 



Przygotowanie:

Marchew myjemy i gotujemy do miękkości. Ugotowaną obieramy i kroimy w małą kostkę. Następnie dodajemy do zimnej marchwi drobno posiekany czosnek i majonez. Wszystko mieszamy i doprawiamy pieprzem i solą do smaku. 

Smacznego!



3 komentarze:

  1. Chętnie wypróbuje wszystkiego co jest z czosnkiem :D

    Proste, łatwe w przygotowaniu -lubię takie przepisy :)

    Pozdrawiam!!

    OdpowiedzUsuń
  2. a ja robię taką tylko daję surową marchewkę

    OdpowiedzUsuń
  3. zabieram te przepisy do siebie warto je miec pod reka dzikeuje i pozdrawiam Halina

    OdpowiedzUsuń

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...